HALDEN TANNHELSESENTER AS

Medlem av den Norske Tannlegeforening

Vår kompetanse - din trygghet!

Halden Tannhelsesenter AS sponser idretten og støtter forsking på barnekreft

Vi har inngått sponsorstøtte til Team Rynkeby, og til TFL ved Tistedal Skianlegg.

I 2016 hadde Team Rynkeby hele 5 500 sponsorer som bidro med enten penger eller naturalier til prosjektet. Dermed kunne Team Rynkeby donere 76,9 millioner norske kroner til bekjempelse av barnekreft i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Færøyene.
Les mer på www.team-rynkeby.no

I tillegg støtter vi blant annet syklisten Ingrid Bøe Jacobsen og skiløper Petter Stokkeland.

Arkiv

Oktober 2015: Ander Skaare tilbake på skolebenken

Anders Skaare slutter og Kristoffer Panagiotis Katsaris begynner
Tannlege Anders Skaare slutter som tannlege ved Halden Tannhelsesenter AS for å påbegynne videreutdannelse til reguleringstannlege ved Tannlegehøyskolen i Oslo i oktober 2015. Med dette faller tilbudet om lystgass bort, men vi jobber med en løsning for dette på sikt. Her i Halden Tannhelsesenter AS vil vår nye tannlege Kristoffer Panagiotis Katsaris gå inn i tannlege Skaares stilling. Vi ønsker Anders lykke til på skolebenken, og ønsker samtidig Kristoffer velkommen til oss!

HMS arbeid:

Gjennom 2013 og 2014 har bedriften som vanlig hatt fokus å stimulere til økt fysisk aktivitet og sosial bonding både blant våre ansatte og pasienter. Våre ansatte har vært med på Skritt teller konkurranser, sykkelritt, Ormtjern rittet Råtassen, Triathlon- konkurranser og tilbud om trening på Family Sports Senter osv. Vi har også vært heldige å hatt med samarbeidspartnere og kontakter i vår deltakelse med supre tilbakemeldinger.
Se også vår facebook-side for fortløpende oppdateringer.

Bilder fra sportsarrangementer i 2013 og 2014


I 2012 har vi gått til anskaffelse av sykkeltrøyer til alle ansatte. I tillegg har vi kampanjen "Trening for livet 2012" der hver enkelt ansatt fører opp hvor mange skritt vedkommende går i løpet av hver uke vha skritteller. Det er både spennende og motiverende å se hvor høyt aktivitetsnivå vi har både på jobben og hjemme. Vinneren kåres i desember, og får heder og ære.

I 2012 har vi også jobbet for å få tannlegene opp av godstolen. Gjennom motivering til sykling, har flere tannleger deltatt på sykkelritt, som HA-karusellen, Skiptvetrittet og Grenserittet med Halden Tannhelsesenters logo på brystet. Resultatene er så som så, men stigende.

Grenserittet 2012:

Fra våre tannleger måtte desverre Tannlege Anders Mjølnerød melde avbud pga forstrukket ankel, etter iherdig oppkjøring mot rittet, men kollega Tannlege Anders Skaare viste gode nybegynner takter og fullførte på sterke 3.59.36. Tannlege Jørgen Berg har tidligere vist seg som god treningspartner og var også med på teamet. Jørgen var som vanlig innleid for å holde kadenstrykket oppe. Jørgen kom inn på den gode tiden 3.32.11, og viser gode takter for neste sesong. Mathias Holm fra Brynhilds fabrikker i Fredrikstad er en viktig bidragsyter for å holde liv i Halden Tannhelsesenter gjennom produksjon av sukkertøy til Østfolds befolkning. Det var derfor bare rett og rimlig at han deltok med vår trøye, noe han gjorde med gland. Mathias tikket inn på 4.36.10. Tannlege Oskar Skjelin tikket inn på 3.00.40 og var godt fornøyd med både løypa, kollegene og været!

Halden Tannhelsesenter AS - Allmenntannlege avdeling

Storgata 15
1776 Halden
Tlf: 69 17 51 52
E-post: post@haldentannhelsesenter.no

Mandag - Torsdag:0800-1900
Fredag:0800-1600

Halden Tannhelsesenter AS - Kjeveortopedisk avdeling

Storgata 4C
1767 Halden

Mandag : 07.45–15.00
Tirsdag: 07.45–15.00
Onsdag : 07.45–15.00
Torsdag : 07.45–14.00
Fredag : 07.45–15.00


Åpne stort kart i nytt vindu
Design 2013 © Amindas Webmasterservice